Euro­parlements­lid Tom Vandendriessche nodigt u graag uit voor zijn Europa-avonden!

Ontdek de essentie van het hedendaagse politieke landschap met “We komen eraan”, het nieuwe boek van Tom Vandendriessche. Vergeet wat je dacht te weten over politieke termen als links en rechts. In dit boeiende werk onthult Vandendriessche de diepgaande verschuivingen die momenteel plaatsvinden in onze maatschappij.

In een tijd waarin populisme vaak wordt afgedaan als iets negatief, laat Vandendriessche ons zien dat het eigenlijk de stem van het volk is dat zich niet wil laten vervangen of onderwerpen. Deze democratische opstand tegen de technocratische elite is niet langer beperkt tot één land, maar verspreidt zich over heel Europa.

Tijdens de Europa-avonden geeft Vandendriessche u verdere duiding over zijn boek én de visie van het Vlaams Belang op Europees vlak.

PRAKTISCH

We voorzien verschillende sessies. Zo kunt u de locatie en datum kiezen die het beste voor u past. Hieronder vindt u alvast een overzicht:

  • Maandag 13/05 — Best Western Aldhem Hotel — Jagersdreef 1, 2280 Grobbendonk (inleiding door Gerolf Annemans)
  • Dinsdag 14/05 — Sint-Jansbergklooster — Sint-Jansbergstraat 9, 3545 Halen (inleiding door Filip De Man)
  • Donderdag 16/05 — 3 Square (zaal Rijvissche) — Rijvisschestraat 124, 9052 Gent
    (inleiding door Barbara Bonte)
  • Vrijdag 17/05 — Van der Valk Brugge-Oostkamp — Kapellestraat 146, 8020 Oostkamp (inleiding door Philip Claeys)

 

De avond gaat telkens van start om 20 uur.

INSCHRIJVEN

Schrijf u nu in voor de Europa-avonden! De inkom is helemaal gratis. U kunt max. twee personen per keer inschrijven. Wees er wel snel bij, want de plaatsen zijn beperkt.

© Vlaams Belang 2024