Doe ze luisteren: kom naar de protestmeeting in Brussel

De elite in de Wetstraat lijkt haast doof voor de terechte verzuchtingen van onze mensen. We betalen de allerhoogste belastingen, en krijgen daarvoor een chaotisch wanbeleid van geldverspilling in de plaats. De machtspartijen strooien met meer dan 1 miljard naar asiel, maar weigeren te besparen op het politieke systeem. Ze verkochten de cruciale sector van onze energievoorziening aan het buitenland, en plannen nu hetzelfde noodlot voor onze landbouw. Ze pesten de automobilist weg met lage-emissiezones en het verbod op verbrandingsmotoren. En als klap op de vuurpijl willen ze de belastingen verhogen om hun gigantisch gat in de begroting te dichten.

De tijd is nu écht aangebroken om meer te doen: we moeten ons op straat laten horen! Want de systeempolitici moeten dringend beseffen dat er meer bestaat dan hun ivoren torens.

Stuur daarom mee een ijzersterk signaal samen met het Vlaams Belang, de enige partij die opkomt voor de gewone Vlaming. Afspraak op pinkstermaandag 29 mei om 14 uur, voor onze massale protestmeeting ‘Doe ze luisteren’ op het Albertinaplein in Brussel (aan station Brussel-Centraal). We leggen bussen in vanuit heel Vlaanderen, zodat u samen met al uw vrienden en familie er zeker bij kunt zijn. Uiteraard is de locatie ook gemakkelijk te bereiken met de trein of met de auto. Deze dag wil u niet missen!

Mededeling: omdat de capaciteit voor de bussen volledig bereikt is, zijn de inschrijvingen afgesloten sinds vrijdagochtend 26 mei.

© Vlaams Belang 2023